050-5375000 info@heas-doedens.nl

Home » Zorginstellingen

Zorginstellingen

Wij ontzorgen de zorginstelling

HEAS & DOEDENS is zeer actief binnen zorginstellingen in het leveren van zowel huishoudelijke als professionele apparatuur. Scroll naar beneden om te lezen wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Wij ontzorgen de zorginstelling.

Dat is wat u van Heas & Doedens kunt verwachten. Wij bieden een totaalaanbod. Professionele apparatuur en wasunits leveren en onderhouden wij met liefde. Daarnaast ook nog een aantal televisies of particuliere keukenapparatuur nodig? Eén telefoontje en het wordt voor u geregeld!
Meer informatie over onze huishoudelijke apparatuur vindt u hier.

Wij voorzien u graag van advies, ontzorgen u op dit gebied en onze monteurs leveren en installeren met precisie.

Heas & Doedens is groot in vervanging. Elk apparaat en merk is door ons te vervangen én mocht dat nou niet lukken, dan zoeken we graag naar een oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Deze instellingen gingen u al voor.

De service die wij bieden..

Levering van professioneel tot huishoudelijk

Wij bieden alles aan op het gebied van apparatuur. Van wasunits, professionele keukenapparatuur tot aan tv’s, magnetrons en inbouwapparatuur. Bij Heas & Doedens bent u aan het juiste adres.

Specialist in vervanging

Apparaten die toe zijn aan vervanging? Heas & Doedens regelt het. Wij zijn specialist in het vervangen en terug installeren van zowel professionele als huishoudelijke apparatuur.

Onze monteurs zijn onze ambassadeurs

Heas & Doedens stuurt geen salesmanager op u af. Onze kracht zit in onze monteurs, zij zijn onze ambassadeurs en hebben alle kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en advies.

Heas & Doedens levert wasmachines en drogers voor studentenhuisvesting