050-5375000 info@heas-doedens.nl

Home » Woningcorporaties

Woning Corporaties

Specialist in reparatie en vervanging van huishoudelijke en zakelijke apparatuur.

Bij ons aan het juiste adres

Heas & Doedens is dé specialist in het noorden op het gebied van vervanging, reparatie en monitoring van consumentenapparatuur. Meer informatie over onze huishoudelijke apparatuur vind je hier.

Wij voorzien u graag van advies, ontzorgen u op dit gebied en onze monteurs leveren en installeren met precisie.

Heas & Doedens is groot in vervanging. Elk apparaat en merk is door ons te vervangen én mocht dat nou niet lukken, dan zoeken we graag naar een oplossing. Daarnaast monitoren we alle geplaatste apparaten. Hierdoor weten we écht alles van elk specifiek apparaat. We kunnen onderscheid maken in fabrieks- en gebruiksfouten. Deze informatie geeft ons de mogelijkheid u nog beter van advies te voorzien.

Benieuwd wat we voor uw corporatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deze corporaties gingen u al voor.

De service die wij bieden..

Monitoring van apparaten

Wij kunnen uw apparaten monitoren. Zo weten wij gelijk waar het probleem vandaan komt en beschikken we over de specialisatie machine en gebruiksfouten te ontdekken.

Specialist in vervanging

Apparatuur kapot of nodig aan vervanging toe? Wij regelen het. Wij beschikken over de mogelijkheid alle apparatuur in te kopen en te vervangen waarbij de montage door onze monteurs kan worde uitgevoerd.

Wij denken met u mee

Heas & Doedens biedt service die verder gaat. We denken met u mee en zelfs al verder dan nodig. Wij kunnen uw zorgen uit handen nemen. Eén telefoontje en wij regelen het voor uw organisatie.

Woningcorporaties leveren wij hoogwaardige wasapparatuur