050-5375000 info@heas-doedens.nl

Home » Expertises

Expertises

 

Opscheppen is niet ons ding, maar het is toch fijn om te lezen wat je in huis haalt dachten wij zo..

Waarom Heas & Doedens? 

Geïnstalleerd met een glimlach

Onze monteurs zijn onze ambassadeurs. Gespecialiseerd in installatie, reparatie en vervanging. Van wie kunt u het beste advies ontvangen dan van de experts zelf? Wij staan met een glimlach voor u klaar. 

Service die verder gaat

Heas & Doedens is een echt ambachtelijk servicebedrijf. Wij denken graag met u mee en adviseren u zo goed mogelijk. Van onze monteurs tot aan onze medewerkers op kantoor.. het zit in ons DNA.

Voor elk probleem een oplossing

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Een probleem is er om opgelost te worden en daar werken we graag aan mee. 

Geïnstalleerd met een glimlach

Onze monteurs komen graag bij u langs* om uw apparatuur te leveren te installeren. Onze monteurs zijn onze ambassadeurs, want wie weet nou meer over het apparaat, het installeren of vervangen als de monteur zelf?
*Wij komen alleen bij onze zakelijke klant langs

Daarnaast hebben we een grote werkruimte waar wij apparatuur repareren. Dit doen we voor zowel particuliere als zakelijke apparatuur. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw apparaat weer de oude te maken.

Service die verder gaat 

Groot leverancier van vele merken

Heas & Doedens staat voor service die verder gaat. Zodra een apparaat gerepareerd of vervangen moet worden, kunnen wij alle gegevens van het apparaat inzien. Door het monitoren van apparatuur onderscheiden we fabrieks- en gebruikersfouten. Door deze informatie kunnen we u nog beter van advies voorzien. Graag een specifiek merk geleverd? Geen probleem. Wij zijn groot leverancier van vele merken. Op deze manier verlenen we en streven we altijd naar service die verder gaat.

Daarnaast zijn onze monteuren echte vakmannen. Heas & Doedens begeleidt ook nieuw talent als erkend leerbedrijf. Investeren in goed personeel en goed zijn voor ons personeel zijn voor ons kernwaarden.

Wasserette bij Heas & Doendens. Bestaande uit wasmachines en drogers.

Van tekentafel naar service-gerichte apparatuur

Naast het leveren, onderhouden en installeren van verschillende appparatuur op zowel zakelijk als particulier vlak, bedenkt en bouwt Heas & Doedens ook egen apparatuur.

Wij zien in elk probleem een oplossing en zoeken die ook graag. Eén van onze ontwerpen is een eigen betaalsysteem die zeer geschikt is voor wasunits, wasruimtes op campings en op vakantieparken. Wij denken graag met u mee en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Loopt u tegen een probleem aan die u (nog) niet opgelost krijgt? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.