050-5375000 info@heas-doedens.nl

Home » Vakantieparken

Vakantie

parken

Wij leveren alles voor een zorgeloze vakantie.

Grootschalig leveren van apparatuur voor zowel consumenten gebruik als zakelijk? Heas & Doedens helpt u graag. 

Wij bieden zowel zakelijke als consumentenwasserettes met ingebouwd, zelfontworpen betaalsysteem, indien gewenst. Hierbij ontzorgen wij u in onderhoud, reparatie en levering door heel Nederland. Daarnaast is ook mogelijk particuliere appartuur als (inbouw) keukenapparatuur en tv & geluid te leveren.

Wij voorzien u graag van advies, ontzorgen u op dit gebied en onze monteurs staan met een glimlach voor u klaar.

Heas & Doedens is groot in vervanging. Elk apparaat en merk is door ons te vervangen én mocht dat nou niet lukken, dan zoeken we graag naar een oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Deze vakantieparken gingen u al voor.

De service die wij bieden..

Levering van professioneel tot huishoudelijk

Wij bieden alles aan op het gebied van apparatuur. Van wasunits, professionele keukenapparatuur tot aan tv’s, magnetrons en inbouwapparatuur. Bij Heas & Doedens ben je aan het juiste adres.

Specialist in vervanging

Apparaten die toe zijn aan vervanging? Heas & Doedens regelt het. Wij zijn specialist in het vervangen en terug installeren van zowel professionele als huishoudelijke apparatuur.

Onze monteurs zijn onze ambassadeurs

Heas & Doedens stuurt geen salesmanager op u af. Onze kracht zit in onze monteurs, zij zijn onze ambassadeurs en hebben alle kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en advies.