050-5375000 info@heas-doedens.nl

Home » Overheidsinstellingen

Overheids- instellingen

Alles in no-time geregeld.

Service die verder gaat..

Dat is wat u van Heas & Doedens kunt verwachten. Wij bieden een totaalaanbod. Professionele wasapparatuur en wasunits leveren en onderhouden wij met liefde.

Zelf hebben wij ook een beveiligde televisiekast ontwikkeld speciaal gebouwd voor penitaire inrichtingen. Deze kast geeft garantie niet gesloopt of gegooid te kunnen worden.

Heeft u particuliere keukenapparatuur nodig? Eén telefoontje en het wordt voor u geregeld! Wij voorzien u graag van advies, ontzorgen u op dit gebied en onze monteurs leveren en installeren met precisie.

Heas & Doedens is groot in vervanging. Elk apparaat en merk is door ons te vervangen én mocht dat nou niet lukken, dan zoeken we graag naar een oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Deze instellingen gingen u al voor.

De service die wij bieden..

Levering van professioneel tot huishoudelijk

Wij bieden alles aan op het gebied van apparatuur. Van wasunits,  keukenapparatuur tot aan beveiligde tv’s, magnetrons en inbouwapparatuur. Bij Heas & Doedens ben je aan het juiste adres.

Specialist in vervanging

Apparaten die toe zijn aan vervanging? Heas & Doedens regelt het. Wij zijn specialist in het vervangen en terug installeren van zowel professionele als huishoudelijke apparatuur.

Onze monteurs zijn onze ambassadeurs

Heas & Doedens stuurt geen salesmanager op u af. Onze kracht zit in onze monteurs, zij zijn onze ambassadeurs en hebben alle kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en advies.